profle

110-VUOTIAS VIREÄ YLEISSEURA

Porin Tarmo on perustettu lokakuussa 1908. Siitä lähtien seura on toiminut pääasiassa yksilölajien yleisseurana. Näin pitkänä aikana on toki Tarmossa toiminut kymmeniä lajeja, jotka eivät enää kuulu seuran ohjelmaan.

Heti vuodesta 1908 seuran lajeina ovat olleet voimistelu ja yleisurheilu. Ja nämä kaksi ovat edelleen Tarmon näkyvimmät ja jäsenrikkaimmat lajit.Pyöräily tuli Tarmon ohjelmaan jo 1936 ja 1987 perustettu triathlonjaosto yhdistyi siihen. Uusin nykyisistä lajeista on 1955 perustettu keilailujaosto.

Yli sadan vuoden aikana Tarmossa on toiminut myös joukkuelajeja, kuten jääkiekko, lentopallo, koripallo ja pesäpallo. Yksilölajejakin on ollut paljon, siis sellaisia, jotka eivät enää kuulu lajiohjelmaan, kuten hiihto, suunnistus, taitoluistelu, tanssi, nyrkkeily, pöytätennis. Monesta lajijaostosta on syntynyt oma erityisseuransa, joskus jopa niin, että lajijaostokin on jäänyt toimimaan.

chat

MURUSIA

Keilailu

Tarmon keilailujaosto täytti 4.9.2015 jo 60 vuotta..

Yleisurheilu

Leo-Pekka Tähti saavutti jo neljännen paralympiakullan 100 m kelauksessa..

Kannustajat - 2016

Satakunnan Osuuskauppa tukee alueen urheiluseuroja Kannustajat-järjestelmällään ja yleisurheilujaosto on yksi niistä. Liity mukaan!.