"Satakymmen vuotta täynnä Tarmoa!"

Palkitut

110-VUOTISJUHLAN
"VIRALLISET" KUVAT

 

Kaikki kuvat: Silja Vatunen

Klikkaa kuvaa ja saat sen isoksi ja voit selata kuvia.

Palkitut1

PORIN TARMON 110-VUOTISJUHLAN YLEISÖÄ

 

gear1

SEURAN SUURIN JAOSTO

Voimistelujaosto haluaa tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa laadukasta telinevoimistelua. Tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille liikunnan iloa niin, että liikuntaharrastus jatkuisi jossain muodossa läpi koko elämän.

Pitkänlinjan tavoitteena on saada Poriin ajanmukaiset telinevoimistelutilat kaikkine välineineen. Toinen suuri tavoitteemme on nostaa porilainen voimistelu Suomen huipulle, kasvattamalla harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä kehittämällä valmentajien ja ohjaajien osaamista.

picjumbocomIMG6037

document1

PYÖRÄILY JA TRIATHLON

Pyöräilyjaosto perustettiin 1936 ja triathlonjaosto 1987. Sittemmin jaostot totesivat jäsenrekisterinsä huomattavan yhteneviksi ja päättivät yhdistää toimintansa. Onhan pyöräily merkittävä osa triahthonharjoittelua.

Jaosto järjestää valmennustoiminnan ja harjoittelun ohella myös fillarikouluja ja maastopyöräilykouluja lapsille ja nuorille.

Kilpailutoiminta on vireää, on Tarmo Tempo, Tarmo Maantie, Tarmo Triathlon ja Duathlon.

TÄSSÄ MUUTAMIA MENESTYNEIMPIÄ URHEILIJOITAMME

pencil

LEO-PEKKA TÄHTI

Tarmon kaikkien aikojen menestyinen urheilija on tietysti Leo-Pekka Tähti, pyörätuolikelaaja pikamatkoilla. Yleiseen tietoisuuteen Lepe tuli Ateenan paralympialaisten jälkeen. Näissä kisoissa hän voitti sekä 100 että 200 metrin kisat. Näiden kisojen jälkeen hän on voittanut lähes kaikki arvokilpailujen 100 metrin kisat. Ja siinä, jota hän ei voittanut, hän tuli hopealle!

picjumbocomIMG5561

2016 Leo-Pekka voitti Rion paralympialaisissa T54 100 m kelauksen. Ja valittiin vihdoin myös Suomen Vuoden Urheilijaksi.

Vuonna 2017 Berliinin EM-kisoissa Leo-Pekka saavutti kolme kultaa ja yhden hopean.

pencil1

LOTTA LEPISTÖ

Tarmo kaikkien aikojen menestynein pyöräilijä on Lotta Lepistö. Hän ajaa tänä vuonna ammattilaisena Cervélo Bigla Pro Cycling-tiimissä. Ja kausi on alkanut erinomaisesti.

picjumbocomIMG6014

Myös kotimaiset kilpailut ovat olleet ohjelmassa ja niissä menestys on ollut taattua. Sen ovat myös kotimaiset mediat havainneet.

Ensimmäinen suomalainen MM-mitalisti ja Vuoden Urheilija-äänestyksen nelonen!

pencil2

TAINA KOLKKALA os. UPPA

Kolmas Tarmon menestynyt yleisurheilija on Taina Kolkkala, tosin Tarmoa edustaessaan suurimman osan Uppa. Taina oli yksi Suomen parhaita naiskeihäänheittäjiä.

picjumbocomIMG4923

Uransa aikana Taina edusti Suomea lähes kaikissa ajanjakson arvokisoissa, niin Olympia kuin MM tai EM-kisoissakin. Samoin Ruotsi-otteluissa hän oli joukkueen vakiokalustoa.